Over het team

Hei alle sammen, jeg heter Barbara Fuerst!

Velkommen til vår nettside dedikert til nyheter, astrologi, spiritualitet, psykologi, spill og gåter, matlaging og alt som har med hjemmet å gjøre..

Med hjelp av Falerina og Daniel har vi bestemt oss for å dele vår kunnskap og lidenskap med dere!.

Målet vårt er ikke bare å underholde deg, men også å få deg til å tenke, stille spørsmål og utvide kunnskapen din.

Jeg håper du vil like innholdet, og at du vil finne et sted å utveksle, dele og utvikle deg.

God fornøyelse med utforskningen!

Barbara Fuerst

 Hei, jeg heter Barbara Fuerst. Jeg skaper underholdningsspill, men lidenskapen min stopper ikke der. Jeg liker også å designe personlighetstester basert på ulike bilder som gir en bedre forståelse av en selv. Målet mitt er å skape moro og samtidig oppmuntre til selvinnsikt.

Jeg heter Marie Kohler og er lidenskapelig opptatt av spådomsteknikker som tarotkort og pendel. Jeg har spesialisert meg på kunsten å spå om fremtiden og hjelpe mennesker med å finne svar på sine dypeste spørsmål.
Jeg håper du finner svar på spørsmålene dine ved å besøke siden min hver dag!

Marie Kohler